Kez­dő ci­te­ra­kur­zus

A képzés repertoárja az óvodai zenei nevelés anyagához illeszkedik, illetve azt bővíti és kiegészíti. A gyakorlati foglalkozások kiscsoportos formában (max. 15 fő), játékosan, jó hangulatban telnek. Hangszerbérlési lehetőséget csak korlátozott számban tudunk biztosítani a jelentkezők számára.

A képzésre kizárólag óvodapedagógusok illetve pedagógusok jelentkezését várjuk, akik munkájuk során alkalmazni és kamatoztatni tudják az itt megszerzett hangszeres tudásukat.

Hogy miért pont citera? 
Mert egy egész zenekart helyettesíthet vele, mert zenélés közben tud beszélni a gyerekekhez, tud énekelni, mert a picik szeretik és mert jó játszani rajta!

 

Tízalkalmas kurzusunkat óvodapedagógusoknak és pedagógusoknak ajánljuk, akik munkájuk során alkalmazni és kamatoztatni tudják az itt megszerzett hangszeres tudásukat.
A képzés repertoárja az óvodai zenei nevelés anyagához illeszkedik, illetve azt bővíti és kiegészíti. A gyakorlati foglalkozások kiscsoportos formában (max. 15 fő), játékosan, jó hangulatban telnek. A kurzus a legelső lépésektől mutatja be a citerajáték mikéntjét, így hangszeres előképzettséget nem igényel.

Hangszerbérlési lehetőséget csak korlátozott számban tudunk biztosítani a jelentkezők számára, a jelentkezési lapok beérkezési sorrendje alapján.  Saját hangszer esetén G-C hangolású prím illetve tenor citera a megfelelő.

Időtartama: 10 alkalom

Érdekli a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!