Kez­dő ci­te­ra­kur­zus óvo­da­pe­da­gó­gu­sok­nak

„Sok szépet, jót, emberit kaptam és kitartást. Kikapcsolódás, feltöltődés volt számomra a jó légkörben való tanulás.” (volt tanfolyami hallgató)

 

30 órás, pedagógusok részére akkreditáltatott képzés 
 

Intézmény nyilvántartási száma: B/2020/000425
Akkreditációs szám: 962/10/2019

 

EZ A TANFOLYAM BETELT, TÖBB JELENTKEZÉST NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI. A KÖVETKEZŐ KÉPZÉS DÁTUMÁT A HONLAPUNKON TESSZÜK KÖZZÉ. 

 

Hogy miért pont citera? 
Mert egy egész zenekart helyettesíthet vele, mert zenélés közben tud beszélni a gyerekekhez, tud énekelni, mert a picik szeretik és mert jó játszani rajta!

citerakurzus

30 órás akkreditált kurzusunkat óvodapedagógusoknak és pedagógusoknak ajánljuk, akik munkájuk során alkalmazni és kamatoztatni tudják az itt megszerzett hangszeres tudásukat. A képzés repertoárja az óvodai zenei nevelés anyagához illeszkedik, illetve azt bővíti és kiegészíti. A gyakorlati foglalkozások kiscsoportos formában (maximum 15 fő), játékosan, jó hangulatban telnek. A kurzus a legelső lépésektől mutatja be a citerajáték mikéntjét, így hangszeres előképzettséget nem igényel. 

Hangszerbérlési lehetőséget korlátozott számban tudunk biztosítani a jelentkezők számára, a jelentkezési lapok beérkezési sorrendje alapján.  Saját hangszer esetén G-C hangolású prím, illetve tenor citera a megfelelő. 

 

A képzés időbeosztása

2024. március 7. és 2024. május 23. között csütörtökönként 17:00 és 20:00 között.

 

Tanfolyami alkalmak

2024. március 7.
2024. március 14.
2024. március 21.
2024. március 28.
2024. április 4.
2024. április 11.
2024. április 18.
2024. április 25.
2024. május 9.
2024. május 16.
A vizsga időpontja: 2024. május 23.

 
Oktatók

Berta Alexandra, Junior Prima-díjas előadóművész, citeraoktató
Nauner-Agárdi Éva, a Népművészet Ifjú Mestere citeraoktató 

 

Tanfolyami díj

A képzési díj összesen 55.000 Ft/fő, mely tartalmazza a képzés teljes díját és a vizsgadíjat. A hangszerbérlés díját nem tartalmazza, mely 15.000 Ft hangszerenként a tanfolyam teljes időtartamára. 

A tandíjat egy összegben a következő bankszámlára kérjük befizetni:
Bankszámlaszám: 10032000-01739716-00000000    
Kedvezményezett neve: Hagyományok Háza
A közlemény rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: Kezdő citera tandíj 61201/6510 *jelentkező neve*

 

A jelentkezés menete

A tanfolyamra az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni:

Jelentkezem a tanfolyamra

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés a kért dokumentumok feltöltésével és a tandíj befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezési határidő vége: 2024. január 18.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA JANUÁR 21-IG!

 


A jelentkezés feltételei


A képzésre való jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány. Felhívjuk figyelmét, hogy a tanfolyam elvégzésével csak a pedagógus végzettséggel rendelkező hallgatók kapnak akkreditált tanúsítványt. Az online jelentkezési lap beküldésével a jelentkező elfogadja a jelen felhívásban írtakat (így különösen a részvételi díjjal, eszközökkel kapcsolatos és egyéb részvételi feltételeket), emellett hozzájárul személyes adatainak a következő célok érdekében történő kezeléséhez: a megadott adatokat a Hagyományok Háza a jelentkezés adminisztrációjához, a jelentkezettek értesítéséhez, a képzési szerződések előkészítéséhez használja fel. A jelentkezési lapot beküldő tudomásul veszi, hogy személyes adatai kezelésének egyéb feltételeit a Hagyományok Háza erre vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatója https://hagyomanyokhaza.hu/hu/adatvedelem tartalmazza.

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon pontos, a személyi igazolványában szereplő adatokat és valós elérhetőséget (cím, e-mail, telefonszám) adjon meg!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a legmagasabb iskolai végzettséget igazoló dokumentum feltöltése nélkül a jelentkezést nem tudja lezárni és elküldeni!

A jelentkezési határidő jogvesztő: a határidőn túl érkező jelentkezések érvénytelenek, így azokat a Hagyományok Háza nem bírálja el. 

Jelentkező tudomásul veszi, hogy a minimális létszám (7 fő) betöltésének hiányában a Hagyományok Háza a képzést nem indítja el, illetve a maximális létszám (15 fő) elérése esetén, az első 12 főn túli jelentkezők várólistára kerülnek, és csak az esetlegesen kieső résztvevők helyének feltöltése esetén, jelentkezési időrendi sorrendben van lehetőség a tanfolyamra való bekerülésre. A Hagyományok Háza a sikeres jelentkezésről e-mail formájában értesíti a jelentkezőket. 

 
Általános információ és tájékoztatás

A Hagyományok Háza a képzéssel kapcsolatban kizárólag írásban ad felvilágosítást a jelentkezők részére 
a  nagy.viktoria@hagyomanyokhaza.hu e-mail címen kérhető. 
 

A képzési program elérhető ITT.

 

A szervezők a változtatás jogát fenntartják.

Érdekel a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!